A megcsalás biztos jelei

|
2012. szeptember 20. - 17:30

A megcsalás biztos jelei

Egy megcsalás után a hűtlen fél – mivel fél a félrelépés következményeitől – általában elhallgatja a tettét. Ám szoktuk mondani, hogy semmi sem marad titokban, és ez igaza hűtlenségre is: előbb vagy utóbb egy-egy árulkodó jel lebuktatja a bűnöst.

Amikor valaki a megcsalás áldozata, és azt érzi, hogy valami nincs rendjén, akkor általában elkezdi keresni a jeleket. A jeleket, amelyeknek a figyelése veszélyes is lehet. Hiszen egy-egy jelet lehet így is és úgy is értelmezni. És a gond ezzel csak annyi, hogy aki féltékeny, és hajlamos téveszméket gyártani, az sokkal több apróságról gondolja azt, hogy „Na, ez most a megcsalás biztos jele!”

Melyek azok a biztos jelek, amelyekből sejteni lehet, hogy megtörtént a baj?

1) Feltűnően kedvesebben viselkedik a másik, hogy ezzel kompenzálja azt a bűntudatot, ami benne van. Vigyázat: előfordulhat, hogy ő egyszerűen tényleg jobb, szeretőbb párrá akar válni!

2) Új szokások a kommunikációs eszközökkel, megváltozott időbeosztás. Vigyázat: megeshet, hogy a párja munkarendje valóban megváltozik, esetleg sokkal többet kell kommunikálnia másokkal!

3) Visszahúzódás, csökkent igény a közösen töltött időre. Vigyázat: előfordulhat, hogy fáradtság, a féltékenységünk okozta sértődés miatt kerüli az együtt töltött időt.

4) Szexuális élet minőségének, gyakoriságának negatív irányú változása. Ez a jel is becsapós. Előfordulhat, hogy Önnek is része van a szexuális élet alakulásában.

5) Vádaskodások, kritizálások számának növekedése a párja részéről, amelyek olykor az Ön hűségét is megkérdőjelezik.

A megcsalás legbiztosabb jele

Fontos! A hűtlenség jeleiből soha nem szabad végleges következtetéseket levonni. Nem szabad feltételezésekre, saját elképzelésekre építeni negatív gondolatokat. Hiszen azzal legalább annyira ártunk a kapcsolatunknak, mintha hűtlenek lennénk.

A legtisztább az, ha mélyen beszélgetünk a párunkkal erről a kérdésről és a megcsalás legbiztosabb jelét, az őszinte bevallást keressük. Azaz ha kell kérdezzen rá konkrétan: „Megcsaltál?”

Ha mélyebben is érdekli, hogy mi a teendő, hogy a gyanakvás ne csapjon át túlzott féltékenységbe, kattintson ide és hallgassa meg az erről szóló ingyenes miniCD-t itt >>

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes féltékenységkezelő
CD-nkért és online tanfolyamunkért, amelyet már közel 3.000-en töltöttek le maguknak.
Lehet tenni a féltékenység ellen!

Ajándék letölthető miniCD
a féltékenység kezelésének háromszögéről
Ajándék minitanfolyam
a féltékenységről
e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések