Féltékeny vagyok!

|
2010. július 13. - 10:44

Ha Ön féltékeny, és szeretne tenni a féltékenysége ellen, akkor a legfontosabb feladata az, hogy minél alaposabban elmélyedjen a témában, és konkrét eszközöket, módszereket tanuljon a féltékenység leküzdésével kapcsolatban. Mire kell odafigyelnie, mit kell tudnia?

1) Először is nagyon fontos, hogy minél precízebben ismerje a saját érzéseit, a féltékenységét kiváltó helyzeteket, magyarán legyen egy pontos térképe a saját féltékenységéről. Rá kell jönnie, hogy mi váltja a féltékenységét, ismernie kell a saját reakcióit, meg kell értenie saját magát, hogy tenni tudjon a féltékenysége ellen.

2) Oda kell figyelnie, hogy hogyan tud a féltékenységének úgy hangot adni, hogy azt a párja ne támadásnak, ne bántásnak vegye, hanem felismerje, hogy neki is együtt kell Önnel működnie, ha azt akarja, hogy a féltékenységnek örökre búcsút lehessen mondani.

3) Ismernie kell azokat a féltékenység-csökkentő tényezőket, amelyek segítségével meg tud szabadulni a szorongató érzésektől, gondolatoktól egy-egy pillanatban. Ha azt érzi magán, hogy “féltékeny vagyok”, akkor azonnal ki kell lendítenie magát ebből az érzésből!

4) Tisztában kell lennie, hogy a hűtlenség hogyan hat az Ön féltékenységére és egy rövid útmutató szerint kell eljárnia, ha Önt bizonyítottan megcsalta volna a párja.

Féltékeny vagyok! Kinek kell tennie ez ellen? Nekem vagy a páromnak?

Amit a féltékenysége kezelésekor Önnek mindig fejben kell tartania az az, hogy nemcsak a párjának, hanem Önnek is változtatnia kell a korábbi viselkedésén, hiszen ha mindent ugyanúgy csinál, ahogy szokott, semmi újat, semmi pluszt nem tesz hozzá a kapcsolatához, akkor valószínűleg nem fog megváltozni semmi.

Ha minden reggel 8-kor bekapcsolom a rádiót, megmosdok, megtörölközök, aztán felveszem a nadrágomat, felveszem a pólómat, megfogom a táskámat, felhúzom a cipőmet és beülök az autóba vagy felszállok a buszra, akkor biztos lehetek abban, hogy tíz nap múlva is ugyanaz fog történni velem… Ugyanúgy 8-kor bekapcsolom a rádiót, megmosdok, megtörölközök, aztán felveszem a nadrágomat, felveszem a pólómat, megfogom a táskámat, felhúzom a cipőmet és beülök az autóba vagy felszállok a buszra.

Ha nem változtatok semmin, magától semmi nem fog megváltozni. Ha azt szeretnénk, hogy egy napunk másmilyen legyen, mint előtte, ahhoz nekünk kell változtatni, és akkor biztosan más dolgok is fognak velünk történni, mint tegnap.

És ez ugyanúgy igaz a féltékenységre is. Amit várok Öntől, hogy minden nap egy kicsit változtasson saját magán!

Nem kell nagy dolgokra gondolnia:

  • Ha valahogy a féltékenységének eddig hangot adott, mostantól egy kicsit változtasson úgy a dolgokon, hogy a párjának könnyebb legyen elviselnie, ne legyen olyan bántó.
  • Vagy szenteljen több figyelmet arra, hogy a féltékenysége okát megtalálja.
  • Foglalkozzon egy kis önismerettel, növelje az önbizalmát.

A lényeg az, hogy minden nap egy kicsit változtasson az eddigi hozzáállásán, megnyilvánulásain, szokásain, és akkor garantált lesz a siker.

Féltékeny vagyok! Nekem is jár ingyenes ajándék?

Igen! Töltse le innen ingyenes ajándékaimat, amelyekben mindent megtalál, ami ahhoz kell, hogy a féltékenységen változtatni tudjon. Rengeteg ötletet, tanácsot, segédletet.

Nagyon számítok Önre, szeretném, ha valóban sikerülne túljutnia a párkapcsolatok egyik legkínzóbb, gyötrőbb fájdalmas problémáján, a féltékenységen!

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes féltékenységkezelő
CD-nkért és online tanfolyamunkért, amelyet már közel 3.000-en töltöttek le maguknak.
Lehet tenni a féltékenység ellen!

Ajándék letölthető miniCD
a féltékenység kezelésének háromszögéről
Ajándék minitanfolyam
a féltékenységről
e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések