Féltékenység a horoszkóp tükrében

|
2012. szeptember 20. - 21:11

Féltékenység horoszkóp

Mit mond a horoszkóp a féltékenységről? Vannak féltékenyebb csillagjegyek és kevésbé féltékenyek?

Bak, Vízöntő, Halak, Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas. Vajon féltékenyebb az egyik csillagjegy a másiknál?

A praxisomban sok esetben találkoztam olyan párokkal, akik a párkapcsolatukat összeillés szempontjából megvizsgálták. És általában saját maguktól kaptak egy nagy biztató löketet, ha megállapították, hogy mindketten vízjegyűek vagy például földjegyűek.

De persze előfordult olyan is, hogy mivel a horoszkóp szerint nem passzolnak kellően egymáshoz, kedvüket vesztették az egymásért és a kapcsolatért való küzdelmükben.

De vajon mi a helyzet a féltékenységgel?

Az álláspontom az, hogy a féltékenységnek mindig létezik egy jól körülírható előidéző oka. Hogy csak a legtipikusabbat említsem: ha valaki valamilyen módon hűtlen lesz a táráshoz, úgy annak következményeként sokkal hajlamosabb lesz a féltékenységre is. Akár egy későbbi kapcsolatában is! Hiszen „amit én tettem mással, miért ne tennék meg velem is?”.

És ha feltesszük a kérdést, hogy az ilyen jellegű féltékenység a horoszkóp csillagjegyeitől függ-e? Ha a félrelépés köthető csillagjegyekhez, akkor az ilyen eredetű féltékenység is.

Ezért mindenkinek a saját elképzelésére, hitére bízom, hogy hogyan foglal állást a kérdésben.

Én az egyéni felelősségben, az egyéni döntési szabadságban hiszek és a féltékenység horoszkópszempontú megmagyarázásakor is ezzel a szemlélettel fogadom az információkat.

Szeretne többet megtudni a féltékenységről? Akkor töltse le ingyenes ajándékainkat most »

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes féltékenységkezelő
CD-nkért és online tanfolyamunkért, amelyet már közel 3.000-en töltöttek le maguknak.
Lehet tenni a féltékenység ellen!

Ajándék letölthető miniCD
a féltékenység kezelésének háromszögéről
Ajándék minitanfolyam
a féltékenységről
e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések