Féltékenység a múltra

|
2010. szeptember 19. - 08:40

Ha valakinek a párját megelőzően komoly kapcsolata vagy kapcsolatai voltak, akkor előfordulhat, hogy a párja féltékeny lesz a korábbi partnerekre.

Több féltékeny ember is arról számolt be nekem, hogy a párja korábbi kapcsolata miatt féltékeny a párja múltjára. Például olyanokat mondtak, hogy:

  • „Rossz érzés tölt el, ha olyan nők kerülnek szóba a beszélgetésünk folyamán, akikkel korábban dolga volt a páromnak.”
  • „A párom előző kapcsolata 20 évig tartott, a miénk pedig csak 4 éves. Féltékeny vagyok a volt párjára!”
  • „Megtudtam, hogy előttem már jó néhány barátnője volt, akiknek a nagy részével a munkája miatt most is jóban van, és ezt nem bírom elviselni.”

Féltékenység a múltraNagyon nehéz lelkileg, ha a párunk
múltja okozza a féltékenységünket…

Féltékenység a múltra – tanács féltékenyeknek:

  1. Egyszerre mindig csak annyit kérdezzen a párjától a korábbi kapcsolatairól, amennyit el tud viselni, fel tud dolgozni. Soha ne dőljön be a saját kíváncsiságának!
  2. A párja szexuális múltjáról érdemes akkor beszélgetni, amikor már komolyabbra fordult a kapcsolatuk. Ha ugyanis Ön és a párja is komolyabban elköteleződött a másik iránt, sokkal könnyebb az ebből adódó féltékenységet kezelni!
  3. Beszélgessen a féltékenységéről a párjával minél többet. Miután mindketten részletesen elmondták, hogy hogyan látják a dolgokat, állapodjanak meg arról, hogy a jövőben hogyan fogják kezelni a helyzetet. Beszéljék meg, hogy mi az, amiben Ön változtat a viselkedésén, és mi az, amiben a párja fog változtatni. Figyeljenek arra, hogy a megállapodás mindkettejük megelégedésére szolgáljon!
  4. Adjon egy Viszlát féltékenység! csomagot a párjának! Nagyon sok múlik ugyanis őrajta! Az, hogy hogyan bánik Önnek, nagy mértékben befolyásolja az Ön féltékenységét a múltra! Ebben segít az oktatóanyag!

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes féltékenységkezelő
CD-nkért és online tanfolyamunkért, amelyet már közel 3.000-en töltöttek le maguknak.
Lehet tenni a féltékenység ellen!

Ajándék letölthető miniCD
a féltékenység kezelésének háromszögéről
Ajándék minitanfolyam
a féltékenységről
e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések