Kóros féltékenység kezelése

|
2012. szeptember 23. - 16:40

A kóros féltékenység kezelése egy összetett feladat, amelyben a pár minkét tagjának részt kell vennie.

Egyre többen alkalmazzák az általam kifejlesztett módszert, miszerint a kóros féltékenységet 3 irányból kell egyidőben kezelni. Melyek ezek?

A beteges szerelemféltés gyógyítása

A féltékenység kezelésének háromszöge

1) A féltékeny fél lelki folyamatait megfelelően kezelni kell. Ide tartozik az önbizalomhiány kezelése, a felerősödő féltékenység kordában tartása képességének megtanulása, a féltékeny kirohanás következményeinek helyes kezelése és így tovább.

2) A másik fél viselkedésén is változtatni kell. Meg kell tanulnia, hogy semmilyen teljesen tisztán, őszintén, hitelesen viselkednie a párjával, a dicséretet mint önbizalomnövelő eszköt helyesen kell alkalmaznia, a párja iránti elköteleződést helyesen kell kifejeznie, és még további rengeteg dologot kell kezelni, hogy a kóros féltékenység megszűnjön.

3) A pár féltékenységgel kapcsolatos kommunikációján is alaposan változtatni kell. Amikor előtör a zöld szemű szörny, olyankor nagy mértékben előrelendítheti a „gyógyulást”, ha profi módon meg tudja a pár beszélni az adott helyzetet.

Ha további információt szeretne megtudni a kóros féltékenység gyógyítási eszközeiről, kattintson ide, és töltse le ingyenes ajándékainkat!