Lehet segíteni egy féltékeny embernek

|
2010. július 27. - 13:44

De miért olyan nehéz mindez?

Rengeteg jó módszer létezik arra, hogy hogyan tud valaki segíteni a párjának, ha az féltékeny.

Azonban sokan nagyon hamar feladják, mert hétről hétre azzal szembesülnek, hogy a párjuk féltékenysége egy tapodtat sem csökken, sőt… Kudarcok sorozata kedvetlenít el sok-sok embert, pusztán azért, mert nem ismerik a kulcsszót.

A kulcsszó: kísérletezés!

Önnek a legfontosabb teendője az, hogy minél több módszert, technikát ismerjen meg a féltékenység kezeléséről. Ehhez segítséget itt talál.

És a lényeg most jön: a megtanult, megismert technikákat folyamatosan próbálja ki, alkalmazza őket és kísérletezzen velük. Próbálja ki ezt is, azt is. Miért?

Minden féltékeny embernél működik valamilyen féltékenységet visszaszorító eszköz, de – ahogy előbb utaltam már rá – nem lehet tudni, hogy egy adott személyre pontosan melyik eszköz működik.

Olyan ez, mint az ebéd utáni fáradtság. Lehet ellene tenni rengetegféleképpen. Vannak, akiknek egy jó kávé az ellenszer a délutáni fáradtság ellen. Mások a sétára esküsznek, míg egyesek inkább szundítanak egy rövidet. Mindenkinek használ valami, de előre nem lehet megmondani, hogy mi.

Ezért mindenek előtt kattintson ide, és töltse le ingyenes ajándékainkat, hogy azonnal nekiláthasson egy nehéz, de mégis nagyszerű feladatnak. Annak, hogy segít a párjának a féltékenysége leküzdésében!

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes féltékenységkezelő
CD-nkért és online tanfolyamunkért, amelyet már közel 3.000-en töltöttek le maguknak.
Lehet tenni a féltékenység ellen!

Ajándék letölthető miniCD
a féltékenység kezelésének háromszögéről
Ajándék minitanfolyam
a féltékenységről
e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Hozzájárulok, hogy hasznos tananyagokat, ajánlatokat küldjenek e-mail címemre.

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések