A megcsalás jelei nőknél

|
2012. szeptember 22. - 17:48

Megcsalás jelei nőknél

Ha egy nő megcsalja a párját, az olyan erősen hat a lelki világára, a magáról alkotott énképére, hogy nagyon hamar árulkodó jeleket lehet a viselkedésén, a szavain felfedezni. Melyek a megcsalás tipikus jelei nőknél?

1) Sokan arról számolnak be, hogy a feleségük a külső kapcsolat kialakulásától kezdve többet törődött a külsejével. Új ruhákat kezdett hordani, új parfümöt kezdett használni vagy új frizurát csináltatott magának. És ha ezen csodálkoznánk, gondoljunk csak bele: egy új kapcsolatban általában mindenki megpróbálja a legjobb, legszebb formáját nyújtani.

2) A női megcsalás jelei közé tartozik a feldobottság jele is. Azaz amikor hazaérkezik a nő, sokkal vidámabb, derűsebb, jobb kedvűbb, mint a korábbi időszakban volt. Ez persze sajnos sok félreértéshez is vezethet. Mert sok férfi – féltékenykedésének köszönhetően – lerombolja és elnyomja a felesége természetes hangulatát, aki később már nem mer szabadnak lenni.

3) Szintén gyakran előfordul, hogy a félrelépő nő egyre többet zsörtölődik, vádaskodik, és a párja negatív tulajdonságait hangsúlyozza fel. Ez azt a célt szolgálja, hogy megpróbálja magát is becsapni: a félrelépése nem is olyan nagy bűn, hiszen egy ilyen rossz ember mellett, mint a párja, nem is tehetett volna mást.

4) Ha egy nő hirtelen kevesebbet foglalkozik a családjával, egyre többet van a munkahelyén, nem tesz meg dolgokat a férjéért, amelyeket korábban megtett, szintén jelezheti azt, hogy lélekben már nincs a családjával és a párjával.

5) Ha én megtettem, velem is bármikor megtehetik!- ez is egy gyakori jelenség hűtlenség után. A hirtelen fellépő féltékenykedni kezd

Féltékenység vagy jogos férfiúi gyanakvás a megcsalásra? Ezzel kapcsolatban most többet is megtudhat, ha ide kattint, és  letölti ingyenes ajándékainkat >>

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes féltékenységkezelő
CD-nkért és online tanfolyamunkért, amelyet már közel 3.000-en töltöttek le maguknak.
Lehet tenni a féltékenység ellen!

Ajándék letölthető miniCD
a féltékenység kezelésének háromszögéről
Ajándék minitanfolyam
a féltékenységről
e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Hozzájárulok, hogy hasznos tananyagokat, ajánlatokat küldjenek e-mail címemre.

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések