Mit lehet tenni a féltékenység ellen?

|
2012. szeptember 22. - 22:32

A féltékenység ellen nagyon nehéz tenni – legalábbis így gondolják azok, akik már jóideje nem tudnak megszabadulni a féltékenységtől.

Ilyenkor nagy valószínűséggel a féltékeny fél vagy a párja még nem ismerték meg a féltékenység kezelésének háromszögét, amely nagyon pontosan megmutatja, hogy féltékenység ellen mit lehet tenni:

Mit lehet tenni a féltékenység ellen?

  1. A féltékeny fél részéről a benne levő lelki folyamatokat kell kezelni. És csak hogy néhányat említsek: önbizalomhiány kezelése, korábbi kapcsolatok megvizsgálása (ezek is hozzájárulhatnak a féltékenység kialakulásához), féltékenységi helyzeteket előidéző körülmények megvizsgálása. Tehát akad bőven tennivaló.
  2. A féltékeny fél párja is sokat tehet, hogy csökkenjen a másik féltékenysége. Ha például arra gondolunk, hogy őszintébben mesél egy-egy napjáról, többet dicséri és emeli ki az értékességét a másiknak, vagy hogy jobban odafigyel rá, könnyen rájöhetünk, hogy mennyi minden tehető is a féltékenység ellen.
  3. És ami szintén elengedhetetlen: az, hogy a pár közösen is tegyen a féltékenység ellen. Nem mindegy az, hogy amikor a zöld szemű szörny előtör, hogyan kezeli ott és akkor a pár.

Ha még több információt szeretne arról, hogy féltékenység ellen mit lehet tenni, kattintson ide most és töltse le ingyenes féltékenység elleni ajándékainkat innen »