Dr. Mészáros Ádám

Szeretettel köszöntöm, dr. Mészáros Ádám vagyok, a Párkapcsolati Konfliktuskezelési Kézikönyv szerzője, és munkám során vitában álló pároknak, házaspároknak segítek a konfliktusaikat békésen megoldani.

Hétről hétre egyre több megkeresést kapok házaspároktól, akik arra panaszkodnak, hogy nem tudnak mit kezdeni a féltékenységgel, ami zavart okoz a kapcsolatukban.

Meg kell, hogy valljam, hogy régen én is széttártam a kezeimet: nem igazán tudtam választ adni a kérdésekre. Nem voltam jártas a témában, és ez engem kimondottan zavart. Ezért elkezdtem alaposan beleásni magam a féltékenység témakörébe, hogy magabiztosan segíteni tudjak azoknak, akik ilyen jellegű problémákhoz kérik a segítségemet.

Ezért először is megkérdeztem több száz olyan embert, aki már megélte a féltékenységet a kapcsolatában, ezáltal megértettem az ezzel kapcsolatos érzéseket, félelmeket, nehézségeket. Eközben pedig elmélyedtem a féltékenységgel kapcsolatos magyar és külföldi szakirodalomban is, és igyekeztem kiképezni magam a témában.

Mára elmondhatom, hogy kevés olyan megjelenési formája, elmélete van a féltékenységnek, amivel ne találkoztam volna, és rengeteg működő, hatásos technikát és módszert gyűjtöttem össze a féltékenység kezelésére.

Ami Önre vár…

A weboldalammal, a féltékenység kezelését tanító tudásanyagommal egy teljesen új megközelítésből mutatom meg a féltékenységet, és annak a kezelését. Ha Ön valaha is jobban belemélyedt a témába, akkor látni fogja, hogy nem az eddig megismert felfogásokat fogja nálam megtalálni, hanem valami egészen mást.

Nem titkoltan a szándékom az, hogy Ön egy új nézőpontból tekinthessen a kapcsolatában jelen levő féltékenységre, ezáltal új ötletekkel, felismerésekkel gazdagodjon, amelyek mind ahhoz segítik hozzá, hogy se Önnek, se a párjának ne kelljen többet szenvednie a féltékenységtől.

Sok erőt és kitartást a féltékenység leküzdéséhez!

Dr. Mészáros Ádám

U.i.: Ha először jár itt, azt javaslom, töltse le alábbi ingyenes ajándékaimat!