Féltékenység teszt

Teszt a féltékenységről

Összeállításunkban most 2 rövid tesztet, pontosabban önvizsgálati kérdéssort adunk közre azoknak, akik féltékenyek és azoknak, akiknek a párja féltékeny. Tovább »

Mit tegyek a féltékenység ellen?

Mielőtt rátérnénk a témára egy fontos gondolat: a féltékenység ellen nem csak Önnek kell tennie, hanem a párjának is.

A féltékenység elleni „harc” soha nem egyéni küzdelem, hanem közös munka. És e közös munka a részeként kell Önnek is megtennie sok-sok apró lépést. Nézzünk meg néhányat közülük! Tovább »

Női féltékenység

A praxisomban megfordult párok esetében azt tapasztalom, hogy a női féltékenység gyakoribb, és sokkal enyhébb fokú, mint a férfiak féltékenysége. Úgyis fogalmazhatok, hogy a férfiak jóval erőteljesebben fejezik ki a féltékenységet, mint a nők. Tovább »

Beteges féltékenység tünetei

A kórosnak mondott lelki állapotú féltékeny ember érzelmi állapotát döntően a téveszmék határozzák meg. Ez az állapot különböző tünetek formájában jelenik meg. Tovább »

Féltékenység: fórum

Ha Önhöz hasonló emberek társaságát keresi, akik megosztják magukról azt, hogy az ő életükben milyen szerepet játszott a féltékenység, az alábbi néhány féltékenység-fórum meglátogatása jöhet szóba: Tovább »

A megcsalás jelei férfiaknál

Hűtlenség jelei férfiaknál

A férfiak általában nehezen tudják rejtegetni, ha félreléptek. Ebből kifolyólag náluk különösebb erőfeszítés nélkül felfedezhetőek a megcsalás jelei. Fontos viszont tudni, hogy a jelek figyelése, keresése bizalmatlanságot szül bennünk, és a féltékenykedéssel mi magunk is ronthatunk a kapcsolatunk állapotán. Tovább »

Kóros féltékenység kezelése

A kóros féltékenység kezelése egy összetett feladat, amelyben a pár minkét tagjának részt kell vennie.

Tovább »

Mit lehet tenni a féltékenység ellen?

A féltékenység ellen nagyon nehéz tenni – legalábbis így gondolják azok, akik már jóideje nem tudnak megszabadulni a féltékenységtől. Tovább »

Féltékenység riport

Ha a féltékenység kerül szóba, mindenki egy megfoghatatlan, kezelhetetlen, sok-sok nehézséget okozó „betegségre” gondol. Holott a féltékenység ugyanúgy kezelhető, mint bármely más párkapcsolati probléma.

A következő riport a válásokról készült, amelyben dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor is megszólal, és a féltékenység mint párkapcsolati probléma is szóba kerül. Tovább »

Féltékenység interjú

Az alábbi interjú dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátorral készült, aki rendkívül sok féltékenységi helyzettel találkozik munkája során. Tovább »

1 / 8 oldal12345...Utolsó ›

Töltse le MOST az ingyenes ajándékokat:

Ajándék letölthető miniCD
a féltékenység kezelésének háromszögéről

Ajándék minitanfolyam
a féltékenységről e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév: