A megcsalás jelei férfiaknál

|
2012. szeptember 23. - 17:32

Hűtlenség jelei férfiaknál

A férfiak általában nehezen tudják rejtegetni, ha félreléptek. Ebből kifolyólag náluk különösebb erőfeszítés nélkül felfedezhetőek a megcsalás jelei. Fontos viszont tudni, hogy a jelek figyelése, keresése bizalmatlanságot szül bennünk, és a féltékenykedéssel mi magunk is ronthatunk a kapcsolatunk állapotán.

Melyek a megcsalás tipikus jelei férfiaknál?

1) A megcsalás tipikus jele férfiaknál az ún. „telefonnal fürdés” effektus. Mit is jelent ez pontosan? Mivel bármikor megérkezhet egy sms vagy egy hívás a tikos harmadiktól, a lebukás elkerülése érdekében a hűtlen fél a fürdőszobába is magával viszi a készüléket.

2) Férfiaknál szintén jellemző jel az, amikor a társuktól messze, hallótávolságon kívülre vonulnak, és rövidebb-hosszabb ideig telefonbeszélgetést folytatnak. Ha ilyenkor megkérdezzük tőlük, hogy miért kellett elmenniük, furcsa, nyakatekert választ kapunk.

3) A férfiak hűtlenség után gyakran szexuálisan is eltávolodnak a társuktól. Kevésbé kezdeményezőek, kevésbé aktívak, kevésbé kreatívak. Inkább csak „túlvannak” a dolgon, mivel kellemetlenül érzik magukat az őszinte, hűséges társukkal szemben. Más esetekben viszont pont az ellenkezőjéről számolnak be házaspárok. A férfiak hirtelen új ötletekkel jöhetnek elő, amelyekkel az addigi szexuális szokásaikat teljesen meg akarják reformálni.

4) Megfigyelések szerint a férfiak sok esetben kritikussá, vádaskodóvá válhatnak. (Ennek oka az, hogy ha a leértékelem, csökkentem az értékét annak a személynek, aki ellen elkövettem a megcsalást, úgy nem fog annyira furdalni a lelkiismeret.) Rosszul érintheti őket az is, ha a nő kedveskedik, ajándékot ad, meglepetést szerez, tehát valami különlegessel készül a férjének.

Összességében elmondható, hogy lehet keresni, figyelni, lesni a megcsalás jeleit férfiaknál, de sokkal több érhetünk el, ha egy őszinte beszélgetés során rákérdezünk a tényekre, hogy a bizalmatlanságunk és a félelmünk eltűnjön.

Féltékenység vagy jogos félelem a megcsalástól? Ezzel kapcsolatban most többet is megtudhat, ha letölti ingyenes ajándékainkat: kattintson ide a letöltéshez >>

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes féltékenységkezelő
CD-nkért és online tanfolyamunkért, amelyet már közel 3.000-en töltöttek le maguknak.
Lehet tenni a féltékenység ellen!

Ajándék letölthető miniCD
a féltékenység kezelésének háromszögéről
Ajándék minitanfolyam
a féltékenységről
e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Hozzájárulok, hogy hasznos tananyagokat, ajánlatokat küldjenek e-mail címemre.

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések