Mit tegyek a féltékenység ellen?

|
2012. szeptember 23. - 22:06

Mielőtt rátérnénk a témára egy fontos gondolat: a féltékenység ellen nem csak Önnek kell tennie, hanem a párjának is.

A féltékenység elleni „harc” soha nem egyéni küzdelem, hanem közös munka. És e közös munka a részeként kell Önnek is megtennie sok-sok apró lépést. Nézzünk meg néhányat közülük!

1) „Mi tegyek legelőször a féltékenység ellen?” A válaszom: az első számú feladat az, hogy legyen tisztában a féltékenységének úgymond a részleteivel.

Tehát vizsgálja meg, hogy mikor felerősödik Önben a féltékenység, milyen érzések kerítik hatalmukba, milyen gondolatok járnak a fejében, milyen félelmek lesznek úrrá Önön.

2) Különösen fontos azzal is tisztában lenni, hogy melyek azok a helyzetek, szituációk, amelyek előhozzák az Ön féltékenységét. Mi az a viselkedés, elhangzó mondat, körülmény, ami kiváltja Önben a féltékenységet. Valami olyat mond vagy tesz a párja? Valamit vagy valakit meglát? Beugrik valamilyen korábbi emlék?

3) Biztosan nem tegnap volt az első alkalom, hogy nem tudott megbízni a párjában, nem tegnap félt először attól, hogy a párja esetleg valaki más szeret.

Éppen ezért gondolja át a párjával való kapcsolatát, nézze meg, hogy mikor volt legelőször féltékeny, azóta voltak-e időszakok, amikor még féltékenyebb lett, mint korábban!

4) Meg kell figyelnie önmagán azt is, hogy pontosan mi az, ami csökkenti a féltékenységét.

5) Végül gondolja át azt is, hogy melyek azok a helyzetek, amelyekben egyáltalán nem jön elő, nem erősödik fel a féltékenysége.

Ezek a legelső lépések, amelyeket megtehet a zöld szemű szörny ellen. Ha pedig még több hasznos tanácsot szeretne kapni a féltékenysége legyőzéséhez, töltse le most ingyenes ajándékainkat ide kattintva »

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes féltékenységkezelő
CD-nkért és online tanfolyamunkért, amelyet már közel 3.000-en töltöttek le maguknak.
Lehet tenni a féltékenység ellen!

Ajándék letölthető miniCD
a féltékenység kezelésének háromszögéről
Ajándék minitanfolyam
a féltékenységről
e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Hozzájárulok, hogy hasznos tananyagokat, ajánlatokat küldjenek e-mail címemre.

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések