Féltékenység: könyv

|
2012. szeptember 22. - 13:28

1) Paul Hauck: A féltékenység

Paul Hauck: A féltékenységEgy meglepően gyakorlatias könyv a féltékenységről, amelyben az amerikai lelki tanácsadó gyakorlati módszereket ad a féltékenység ellen. Elgondolkodtató olvasmány azoknak, akik féltékenyek, és azoknak is, akiknek a társa küzd a zöld szemű szörnnyel.

A szerző így ír a könyvről: Kinek szánom ezt a könyvet? Mindazoknak, akiket e kettős átok: féltékenység és mások birtoklásának vágya sújt.

Tovább a könyv részletes ismertetőjéhez »

2) Pines, Ayala Malach: A féltékenység. okok tünetek, gyógymódok

Pines, Ayala Malach: A féltékenység. okok tünetek, gyógymódokA nemzetközi ismertségű pszichológushölgy, Pines, Ayala Malach a féltékenység tudatalatti okait, lélektani és társadalmi vonatkozásait, fokozatait kutatja könyvében, és bemutat néhány módszert is a féltékenység leküzdésére.

A könyvben megtalálhatóak részletes elemzések, de önállóan alkalmazható gyakorlatokat is ad, amelyekkel elérhető, hogy a szerelemféltés véglegesen tönkretegye az adott kapcsolatot.

Tovább a könyv részletesebb ismertetőjéhez »

3) Féltékenység könyv letöltés

Töltse le a féltékenység kezelésének háromszögéről szóló hangoskönyvet és a hozzá tartozó minikönyvet, tanulmányt.  Ebből megtudhatja, hogy lehet leküzdeni, gyógyítani, kezelni a féltékenységet!

Töltse le ezt a mini könyvet a féltékenységről itt »

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes féltékenységkezelő
CD-nkért és online tanfolyamunkért, amelyet már közel 3.000-en töltöttek le maguknak.
Lehet tenni a féltékenység ellen!

Ajándék letölthető miniCD
a féltékenység kezelésének háromszögéről
Ajándék minitanfolyam
a féltékenységről
e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések